HUVUDBRY

Hudiksvalls Tidning - tisdagen den 13 septemberVaknar av djävulska kopparslagare. Det är inte baksmälla, har inte smakat alkohol sedan bokmässan för ett år sedan; på taket håller Mats och några till på med att lägga ett nytt plåttak. De är tappra i gråregnet.

Reser upp till SR i Sundsvall för att läsa in några ljudbokstips avsedda för SR Uppland och SR Västernorrland. Hör på SR:s Västernorrland frekvens att de talar engagerat om löss. Lyssnarna mailar in lustips och en Apotekare berättar om olika preparat. TM som sitter i studion med Emil och Ulf får lusfrågan att framstå som en brinnande världsnyhet. När jag kommer fram till radiostationen på Krönvägen förstår jag varför. TM har just drabbats av en saftig lusattack.

Vi som umgicks i lördags, före och efter, bokevenemanget på Bokia vid vängåvan.

Jässes vad det börjar klia.

Åter hemma i Jättendal ringer Kerstin E. från Hudiksvall och läser upp Hudiksvallstidningens recension av min bok i dagens tidning. Oj vad jag blir glad! Har jag skrivit en sådan bra bok?

I ett nafs lägger sig min klåda. Till raden av lusbekämpingspreparat kan alltså läggas en väldigt positiv anmälan av en bok som för övrigt innehåller ett kapitel om just huvudlöss.

En tanke om ”HUVUDBRY”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.