HAPPY MONDAY PART 2

Reser med Greven och en remiss i näven till röntgenundersökning vid Odenplan. Nytt väntrum. Ny begravningslik tystnad och förstulna harklingar. Det visar sig att två revben är knäckta.

Med detta oomkullrunkliga kvitto på att smärtan har en orsak (de där gubbarna som byggde den där satans ställningen ska fan i mig koka i olja) driver vi sedan sorglösa i shoppingarkaderna, handlar skor till Greven och äter glass.

Väl hemma igen har Sussie mailat under rubriken ”Detta piggar också upp”.

4 tankar om ”HAPPY MONDAY PART 2”

  1. Vilka nötter till byggjobbare. Dom kan gott och väl friteras, tycker jag.
    I min barndom fick jag lära mej ett och annat.. t.ex att man inte hänger reklamskyltar och flaggor i ögonhöjd eftersom en blind eller synskadad kan gå in i dessa. Och, detsamma med papperkorgar, bänkar, byggställningar osv… dessa ska inte sticka ut eller stå där folk går.
    Oavsett om en person är blind eller bara stressad så kan personen ifråga gå i i saker. Och, saker som folk kan skada sej på sa INTE vara där folk går!

    När jag bröt ett revben då jag föll av en häst för en massa år sedan så fick jag kramförbud… eftersom revbenet kunde skada lungan, sas det.
    Så var rädd om dej, och kramas försiktigt!

  2. Bröt ett par revben i halkan förra året, inte halkan egentligen utan störtade ned i en grop som inte syntes i den meterhöga snön på trottoaren, föll mot armbågen som vek in sig mot revbenen och knäckte ett par, och armen fick också en smäll, har gjort samma en gång förut. Ont gör det och kan trösta dig med;-) att efter en vecka ungefär så ökar smärtan sen blir det sakta bättre. Varför den ökar finns det någon förklaring till men inte säkert doktorer känner till sånt. Men så du inte blir orolig. Snart kan du gå på gym igen, jag tränade hemma lite lätt ändå, tror det är bra. Och jobbade också så jag fick annat att tänka på men det är lite synd om dig för det gör så ont.

    1. Hej Marie!

      Kanske du har rätt men ”ser” en hund ett hinder som är i brösthöjd när det är fritt på marknivå?
      Anledningen till att jag sprang in i den där byggnadsställningen var förstås därför att jag inte ser men nästan ännu mer att jag var stressad och inte aktade mig. Stress är dumt.

      hej från
      täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.