THIN LIZZY LIGHT

Spankulerar runt byn. Feta dofter av hö, klöver och grusväg. Någon stannar med bilen och vill språka lite. Denne person presenterar sig inte men det kan vara Nicke eller Jocke. Det spelar ingen roll. Det är två personer som jag gärna slänger lite käft med. Han undrar om jag tränar för ”Byakampen” men jag säger att jag bara går min vanliga runda. Sedan talar vi om Knott. Dessa små varelser och den plåga de utsätter oss människor för förenar oss.

När jag går vidare funderar jag på om det är mödan värt att resa till Sundsvall på torsdag och Lyssna på Thin Lizzy? Jag älskar det bandet men Thin Lizzy utan Phil Lynott är som The Rolling Stones utan Keith Richards och Mick Jagger.

Rådgör med Sussie. Hon säger att för att vara en revival är det ovanligt lyckat. Två originalmedlemmar förutom Scott Gorham. Plus några andra hårdingar.

Hon sänder mig en länk till en usel telefoninspelning men det låter ändå så bra att jag bara måste dit.

Talar med Christer i telefon. Han är mycket upprymd för han har hittat en blondin i sin sons säng. Allt är relativt och som förälder till nästan vuxna barn tycker man att de dricker för mycket eller för litet. Christer uppfattar blondinfyndet som något mycket positivt.

Fiskgratäng.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.