BRISTVARA

Vilken kalasljudbok:/p>

Kerstin Andersson läser” Jag ska egentligen inte jobba här” av Sara Beischer (Ordfront Ljud). Det är en gripande, dramatisk och vardaglig berättelse om 19-åriga Moa som kommer till Stockholm med skådespelarambitioner men innan hon kan bli stjärna måste hon försörja sig, bo i trista hyresrum och torka gamla tanter i rumpan. Lika naiva som Moas skådespelardrömmar är hennes iakttagelser från vårdhemmet Liljebacken absolut knivskarpa. Det är roligt, snuskigt och sorgligt på samma gång. Livet, liksom.

Ringer Nicke i lastpallsfrågan och han är inte överdrivet optimistisk. Hälsingland tycks ha dränerats på lastpallar. Kan det vara så att den där Schwarzenegger, eller han Ernst Kirchsteige, byggt verandor med lastpallar i något Fixa-Själv-Program.

Det är som att rusa ned till Munkbrohallen för att köpa Citrongräs när det samma morgon stått i DN:s matspalt att det bara MÅSTE vara Citrongräs i sommarens sill.

Spisar gamla Thin Lizzy-skivor på stereon. En CD hakar upp sig, otroligt, det är som förr i tiden när Pick up-en kunde stå och tugga på ett och samma ställe. Ger stereon en högerjabb och musiken fortsätter.

Precis som förr. Nu återstår att höra om Thin Lizzy också är som förr.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.