Sommarvykort från Monica

Utsikt från Fotografiska

Hej Hans och Täppas!

Här kommer ett "vykort" från Fotografiska och dess tjusiga restaurant;-) med fin utsikt, särskilt stolt är jag över att fågeln, vad det nu är, kom med. Utställningen med Strindberg var intressant, studerade bröllopsfotot där han huggit huvudet och en del av kroppen av frun och sen klistrat tillbaka kroppen men inte huvudet, ja säkert är det någon annan som hittat detta och gjort det. Fotona på alla idrottsstjärnor är mycket bra, kul att se sådant man glömt:-).

Tanten som ställer ut en del suspekta saker i mitt tycke är jag inte imponerad av, jag tror till och med jag väste eckelkärring (ja jag uttalar det så med e enligt dottern som dessutom sa att jag uttalade allt med rätt hög röst:-). En iakttagelse jag sedan gjorde i shopen var att just boken med de tolv fotona på barn utlämnade i hennes godtycke, den var slutsåld, de andra med landskapsmotiv fanns det hur många kvar utav som helst och Strindberg hade nog ingen köpt. Menar, vem köper en bok med tolv bilder i med nakna småbarn i utsatta situationer? Och sitter och tittar på hemma? Mmmm, tror jag har svaret.

Med vänliga hälsningar från Monica, jag har fler foton:-), hur många som helst egentligen, så ni får ett par från Sigtuna också, där var loppis för män som sen kunde sitta på bänkarna och titta ut över Mälarens gula vatten. De nalkades försiktigt båda kan jag säga, just loppisen följde de snällt med damerna till deras avdelning och sneglade bara lite på sladdarna där på sin.

Loppis för mänSigtuna

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.