JORDGUBBSLOPPET 2012, ELLER, KYLIGT, SA GREVEN

Löparna kommer frustande och pustande ut ur skogen. De har lera upp till knäna men kämpar envist på under 5 kilometerssträckan av Jordgubbsloppet. Vid Åvägen kommer de till vår årliga vattenkontroll. Greven och hans vänner Jesper och Oskar delar under överinseende av H och Oskars pappa Ronny, ut muggar med Saft eller Vatten till de förbispringande.

Greven skulle inte vara den Greve han är om han inte utbrast:

”Det blir rätt kyligt om fingrarna.”

Vatten, vatten!Greven fryser om fingrarna

3 tankar om ”JORDGUBBSLOPPET 2012, ELLER, KYLIGT, SA GREVEN”

  1. Ser jättetrevlig ut, duktiga pojkar:-). Blev akut sjuk av en elak bakterie som golvade mig totalt så jag blev inlagd bums, då blev jag rädd på riktigt eftersom stockholmssjukhusen har fullständigt kaos och är överfulla och där fick jag en säng på momangen på akuten och kom snart till en avdelning på Karolinska. Är hemma nu men ska tillbaka, sen hoppas jag få njuta av sommaren lite. Hals, luftrör, strupar, öron, totalinfektion i allt.
    Och idag har jag faktiskt lite lust och ork att titta runt på bloggar, er gourmetmiddag läste jag noga, min föda har varit (är) vatten och dropp och mediciner, fantiserar om vilken mat det kan bli senare men det dröjer.
    Och akta dig för Stockholm, det är mycket som härjar här säger läkarna, bäst du stannar i Hälsingland:-)

    1. Men Kära Nån, Monica!
      Vilket trassel och hoppas du kryar på dig.
      Greven är dock inte så överens med dig om att Hälsingland är bättre än Stockholm. Han säger att det är för mycket träd här och för lite hus….
      Jag trivs dock. Önskar dig lycka till!
      Hej från
      Täppas

  2. Tack Täppas! Det går åt rätt håll tack och lov! För övrigt förstår jag Greven lite:-). Men Hälsingland är fint, jag har en kusin där som gifte sig med en bonde och hon bor kvar än, väldigt vackert är det ju året om faktiskt.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.