DOMEDAGSDAX

Efter att ha varit programledare för Ring P1 ett antal år är det många frågor som kommer igen. Många argument har tröskats runt flera gånger och säger någon ”Vargar” eller ”Elöverkänslighet” hoppar jag högt.

Priden får raggen att resa sig på somliga medan andra menar att kärleken är det centrala. Det var på sätt och vis spännande att idag få höra en dam som fick ihop det kristna kärleksbudskapet med den stundande domedagen. Eller en annan dam som menade att homosexuella är handikappade.

Producent Matilda påminner mig om en annan gång då vi sände under Prideveckan och någon homofob menade att ”Om alla grisar var homosexuella skulle vi inte få någon Julskinka”.

Den gången satt Greven med i studion, han älskar automatchokladen på radiostationen, och han föll under det där grisresonemanget ihop på golvet i hickande skrattatacker.

Annars var det någon som twittrade idag och skrev att: Programmet var mörkt och märkligt.

Låter som Goth-radio.

4 tankar om ”DOMEDAGSDAX”

  1. Lyssnade på webben igår och det är en konst att prata med ”konstiga”,-) människor och dra ihop garntrådarna men du är duktig:-). Man får va lite smart men det räcker inte, det krävs att lyssna in och inte tappa fattningen, är lätt att göra det även om man tycker åsikterna är absurda från sin egen vy och sen kunna avsluta det snyggt. Det krävs en del radio-intervjuvana antagligen, kanske något medfött också att kunna hantera folk. Allt går inte att bokläsa sig till trots allt.
    Får se om jag hinner med dagens program och kul att Greven kan förena nytta med nöje när han är med dig:-).
     

  2. En tanke som inte kom fram; Behövs verkligen Pridefestivalen längre? Har den inte spelat ut sin roll? ”Jasså, du är homo. Än sen då?”

  3. Tycker det är synd att du så ofta avbryter inringare i Ring P1 som har ovanliga, konstiga, märkliga åsikter. Det är ju just sådana som är så roliga att lyssna på!
    Kan du inte försöka ändra strategi och ”humma” med lite mer, så får andra inringare protestera istället om någon ”pratar i nattmössan.” 

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.