VÅFFLOR RULES

Efter att tillsammans med Greven och hans kompis Vidar ha klämt en trave våfflor blir det T-Bana till Björkhagen och promenad in i Nackareservatet mot Hellasgården.

Löpsedlarna ropar att det är vete som är mathållningens fiende nummer 1. Man ska inte äta vete. Det är helt enkelt jättedumt och djupt förkastligt att göra det.

De kan ju sätta upp de där löpsedlarna på Afrikas Horn och själv äter jag gärna våfflor.

Förra söndagens löpsedlar berättade att Kalle Moraeus kunde tala med sina döda kattor, idag vete. Vad blir det nästa söndag? Att det enda sättet att uppnå en hälsosam vikt är att äta mindre och röra på påkarna?

Det vore ju helknasigt.

3 tankar om ”VÅFFLOR RULES”

 1. Jag tycker du kan hoppa in med lite hälsoråd nu när Skipper skippat Skipper, hon märks inte så mycket längre, sedan kör DN något race med en kvinna som ska bli underskön och slank med hjälp av Gunilla Eldh, säger inget mer men vi läste fysiologi samtidigt, såg aldrig henne på tentorna dock. Och i hennes diet får man knappt äta alls men börja dagen med makrill eller sill, jag menar vem är sugen på sill tidig morgon? Och inget mer. Istället för förmiddagsfikat på jobbet kan du ta två mandlar, sen lunch en kycklingbit, sen middag sill igen eller lax. Kväll en mus-stor parmesanostbit med ett glas vin eller annars vatten. Ytterst tveksam, min kväll avslutas kanske midnatt och sen börjar arbete på liv och död kl 7. Blir så trött, de lever i sin egen bubbla, synd DN med flera hakar på så mycket knäppt.
  Vi vet ju att rör man sig mycket så kan man äta den där goda chokladtårtan:-) och njuta. Nästa dag också om lusten faller på och inte blir vi sockerberoende för det. Vi kanske är veteberoende:-).

  1. Hej Monica och vad kul att du är med och kommenterar igen!
   Bantmingsmetoder: Är det inte något porrigt med hela grejen? Att läsa om och triggas av men inte mer.
   Statistiskt sett blir bantningsmetoderna fler och fler samtidigt som befolkningen tjocknar.
   Precis som med kärleksskildringar. Människor läser allt mer om relationer och sex men i själva verket är alla för trötta eller har ont i huvudet eller måste upp tidigt nästa morgon.
   Hej från Täppas.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.