ÖDESMÄTTAD DAG

Ligger vaken och flyr tanken på morgondagens möte på Radiohuset. De senaste dagarnas mediaturbulens ska avhandlas och hur löst sitter jag i sadeln? Lyssnar på del 2 av Susan Collins ”Hungerspelstriologi”.

Grå förmiddag. Tidningarna börjar ringa. Den ena efter den andra. Ligger skrovlig i sängen och pratar. Tänker på det där satans mötet på Radiohuset. Ska jag få sparken?

Kliver i duschen, klockan närmar sig och då ringer det igen. Det är en journalist från Sydsvenska Dagbladet och jag muttrar: Here we go again.

”Får jag ställa ett par frågor?”

”Visst” säger jag sammanbitet och med frottéhanduken runt anklarna.

”Vad betydde Hasse Tellemar för dig?”

En halvtimme senare på Radiohusets 8:e våning. Tryckt stämning. Ont i magen. Erica, projektledaren från Göteborg och Susanne Helsing, SR Västernorrlands kanalchef samt Lotte Nord och Matilda Jansson, mina ljuvliga producenter på ledning från Sundsvall. Fattar inte uppståndelsen. Allt bara för den där artikeln. Och så förstås DN:s ledare igår och så det inte så jätteroliga svaret från programdirektören idag. Känner mig ensam.

Tänker att jag jobbat i över 30 år med radio, älskar radio och har alltid varit en varm anhängare av Public Service. Det är något gott, en del av det goda upplysta och fria samhället. Men jag sitter i skiten. Ensam.

Jag förklarar att jag förstår att min debattartikel inte var bra. Den var affekterad, svårbegriplig och, ja helt enkelt inte bra.

De säger att jag inte får sända nästa vecka för då skulle programmet bara handla om mig. Men sedan får jag fortsätta sända och jag får behålla jobbet som programledare för ”Ring p1” ett antal veckor varje år.

När jag ger uttryck för att jag inte känner någon riktig publicistisk arm som håller mig, i alla fall litet, om ryggen, säger Lotte att det avmätta svaret på DN:s ledare idag sänder ett tråkigt budskap till SR:s personal: Om du någon gång trampar snett finns där ingen inom företaget som stöttar dig. Rädslan sprider sig. Lågt i tak. Jag tänker på gamla DDR.

Men så slutar mötet i alla fall lyckligt. Det enda som händer är att jag inte får sända nästa vecka.

Taxi till gymmet. Ror frenetiskt i en timme. Jullan ringer och är orolig. Hon undrar om jag fått sparken men jag säger att det inte är någon fara på taket. Hon låter lycklig.

Snart är detta bortglömt. Kvar kommer bara några citat ligga och skvalpa i Web-rymden.

Och på söndag är det jag som reser norrut, till Hälsingland, andas lantluft och pustar ut från den slitsamma rollen som rubrikryttare och mediaman. Längtar efter Kanadagässens skrålande nere från sjön och höga klara höstdagar.

Livet, liksom. Fina grejor.

Märkt

84 tankar om ”ÖDESMÄTTAD DAG”

 1. Det är sorgligt att du får behålla jobbet. När jag kör i tjänsten brukar jag lyssna på på P1 som en gång i tiden var folkbildande.
  Så är det inte längre och bland de sämsta programledarna är du.
  Ibland ringer någon som jag håller med och när du hånar, förlöljigar och avbryter för att ge dina åsikter är det mig du angriper.
  Om du vill framföra dina egna åsikter ska du inte vara programledare i skattefinansierad media.

   

 2. Stanna du kvar i storstan Täppas. Någon Hälsing är du då inte. Elak arrogans och blodtörstighet klarar vi oss utan här uppe ovan Dalälven. Vi skäms över att du kallar dig för något som kan förknippas med oss. 

 3. Nils och Kenneth, dom flesta med en hjärna större än en hönas skiter fullständigt i vad ni skriver och tycker.

 4. ”To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize” – Voltaire

  När jag tänker på det citatet idag, så känner jag mig riktigt, riktigt illa till mods.

  Keep up the good fight!

  1. Exakt, Martin. Om man kritiserar fel personer får man en fatwa över sig och får leva under ständigt dödshot. Täppas vet att välja sina strider: de där motståndaren må vara stor i käften men bakbunden och jagad till döds av religiösa fascister.

   1. Du förstår det Voltaire säger här är att när du kritiserar någon så drabbas du av maktens förtryck. Du får sparken, sanktioner från någon som är ovan dig och som bestämmer i ditt liv.
     
    Kastar du skiten nedåt, emot exempelvis en utsatt minoritet, då är du bara en idiot och utövar etablissemangets förtryck. Är man som Vilks en särdeles stor idiot så har man gjort sig själv till nyttig idiot inte bara för en utan två totalitära krafter.
     

 5. Hej Täppas, förstår att du fruktar på mötet(som vi nu vet hur det gick).

  Jag kommer att ringa den ansvarige Varje dag nu och lämna muntliga klagomål.
  Hur kan en sådan som du få vara kvar?
  Du sitter och hetsar mot en man som Står för yttrandefrihet, trodde att det va lite det va va grundstommen i våran del av världen.

  Men om jag känner dig rätt så viftar du med rasistflaggan så fort du läser denna kommentaren…
  Fast jag klandrar dig inte, känns mer som en reflexmässig reaktion på alla uttalanden som inte rimmar med din och resten av Media/politiker (Läs Sekt) fasta tro om att Mångkulturen ska härska.

  Sov Gott kram 

 6. Att tycka illa om Lars Vilks konst är ju upp till var och en att bedöma, jag har exempelvis själv aldrig varit någon större beundrare av hans olika projekt. Men det du nu har framfört handlar inte om konst, utan om hat! Om förakt!Det som gör mig än mer upprörd är att du, utan självinsikt, kallar SR för DDR radio och tycker att det är lågt till tak i debatten! Om du jämför det du precis gjort med det Mats Strandberg gjorde, dvs släppt in en gammal man i radiohytten, som sedemera ledde till att SR totalt tappat allt förtronde för Sandberg som journalist, så har du haft jäkligt högt till tak! Du borde skämmas och du borde offentligt be om ursäkt för att din tunga slirat och sluntit oacceptabelt mycket!Genom att mena att SR behandlat dig i likhet med hur DDR regimen behandlade oliktänkande får mig att  undra hur det egentligen står till uppe i ditt kontor!

  1. Nej, Strandberg använde Sveriges Radio för att sprida rasistisk jargong och förolämpa en massa svenskar. Täppas använde sin egen person och förolämpade EN idiot.
    
   Du skall inte jämföra saker som inte har med varandra att göra.
    
   Skärpning!

 7. 30 år i Radion och ändå ett uppenbart klavertramp. Radiolagen och dess tillämpning vet till och med vi som intejobbar där. Konstigt, men omdömet sviker ibland uppenbarligen. Tänk på medborgarna som gör programmet åt dig. De som ringer får ingenting betalt för sin medverkan, de blir utsatta för dina hånfulla tillmälen om de har andra åsikter än dina. Det mest fräcka är när du helt plötsligt kastar in en nonsensfråga. En åldring som var lite ovan att argumentera i radio kallade du visst senil eller liknande. Det är så otroligt respektlöst och det är min största invändning: att inte visa respekt för dessa inringare som utan vars medverkan det inte skulle bli något program.

  1. ”kalla du visst senil eller liknande”

   Du hörde det inte själv alltså, du surfar hit på hörsägen helt och hållet? Eller har du kanske graverande exempel som du faktiskt hört själv? Inte saker som Täppas visst skulle ha sagt.

 8. Man kan tycka vad man vill om ditt uttalande, Täppas, precis som man kan tycka vad man vill om Vilks. Men det är viktigt att få tycka fel och uttrycka sig förhastat och klantigt ibland. Och då menar jag inte att det är min åsikt om ditt uttalande. Vi måste väl kunna slänga en vedpinne på brasan ibland, eller hur svenska folk? Yttrandefriheten är viktig, även Täppas yttrandefrihet. Hellre lite fart på debatten än ständigt dessa personer med huvudet på sned och aldrig en egen åsikt. Förutom den politiskt korrekta förstås. Choo mannen:-)
   

 9. Bra Martin, fortsätt att trycka till dessa trångsynta personer.
  Jag tror många med mig tycker att den där så kallade konstnären har gått över gränsen.
  Ingen önskar hans död men han har startat sitt krig och tyvärr så får staten betala för hans dumheter.
  Tråkigt att diskussionen har tappat bort vad det egentligen har handlade om, Vilks såranden av människor. Törs han konfrontera sina motståndare i ett samtal, troligen inte utan en arme bakom sig.

   1. Personligt och person till person så är det något annat. Du försöker dig på en äpplen och päron jämförelse och jag begriper inte varför detta är så vanligt? Alla vet ju att det inte går?

  1. Vi vet vilka det är som utför politiska mord här i norden, inget snack om den saken.

   Men trots att vi vet detta, så har inte Täppas SÄPO-vakter. Det säger en del om vilka som är etablissemanget, etablissemangets belackare får aldrig beskydd…

   1. Politiska mord här i norden?? Vilka då?? Däremot har andra mord har varit på tapeten och vilka som står för dessa är inte obekant.

    1. Du försöker alltså sopa såda som Breivik och Mangs under mattan? Säger mycket mer om dig än du kanske tror.
      

     1. Sopar jag Brevik under mattan?? Du verkar lite snurrig, vad är ditt problem.  Du lägger in egna betydelser i all du läser ungefär som de som tror på rymdskepp. Men denna analogi går nog inte heller hem. Pröva med sömn, det brukar hjälpa.

     2. Du försöker låtsas som du inte vet vilka det är som utför politiska mord här i norden. Det är inte troligt att du faktiskt inte vet det. Därav slutsatsen att du försöker bagatellisera dem. Eller är det brist på kunskap det handlar om? Brust på kunskap är iaf en mindre obehaglig slutsats, så vi går på den då, tills det händer igen.

 10. Christer Endurokungen

  Hela  diskussionen handlar ju faktiskt  om yttrandefrihet, det är faktiskt nånting dom flesta i denna delen av världen värdesätter högt.

  Men just nu n’r debattten handlar om Islam så blir det helt plötsligt viktigtare att tänka på hur synd det är om folk som har råkat ”sårade”. Hade ”muslimerna”(talar ej om alla) varit införstådda med att yttrandefriheten står  över Religiösa fantasier så hade det inte kostat staten ett endaste dugg.

  Känns väldigt typiskt just för den svenska Debatten att nästan till varje pris hylla allt som inte är typsiskt för den västerlänska kulturen. 

  1. En grupp som du inte kan definera, men du vet att det finns några som inte är del av denna grupp, men den där odefinierade gruppen måste skärpa sig, fatta jag dig rätt? Jag tror du behöver skärpa dig.
    
   Lustigt att du känner så för ”Debatten”, kan du skilja på hur du vill det skall kännas och hur du verkligen känner för debatten? Du har inte satt dig in tillräckligt för mer än en känsla?

   1. Det var väl inte så svårt att fatta vad Eva menar. Låtsas du inte förstå eller är det på riktigt?

    1. Det är så svepande generaliseringar i det inlägget att ingen kan veta vad hon menar.

     Vilka är muslimerna vi talar om här, jag vet. Vet Eva?

 11. Eva, om du fortsätter att skriva som du gör så kan man misstänka att du är mörkare i färgen. Lägg ner.

 12. Taket närmar sig golvet här i sverige, men du är en fyr i mörkret som man kan hålla sig i.
   Håll ut och framhärda i din gärning du gör ju så att en annan och flera förstår att människor faktiskt kan tänka och bilda egna uppfattningar om saker och ting. Du har min gemenskap och broderskap..

 13. Christer Endurokungen (vilket pinsamt namn) och Martin, ni är så fyllda av brunt hat och människoförakt att man mår illa. Samförstånd kan man inte avkräva andra, däremot grundläggande demokratiska värderingar och empati. Tyvärr saknar ni uppenbarligen förmåga att ta in sådant. Inte konstigt att ni uppskattar Täppas fascistiska attityd. Ni får oss alla att se vad ni och er store idol står för vilket gagnar vår sak genom att fler får upp ögonen för vad ni verkligen står för och representerar. Detta verkar ni inte förstå och det är mycket glädjande att ni underlättar arbetet att få skymningsmän som er förpassade till glömskans bakgård i allt snabbare takt. 

  1. Du är hin håle själv, du hatar allt liv på gjorden! Jadajadajada.
    
   Du talar om två personer som du inte känner alls. Du försöker klistra lite snygga etiketter på dem. Finns det kanske i fler sammanhang du talar om saker du inte har en aning om? Jag tror nog det händer ofta, då du lägger sådan kraft på det.

   1. Nils, jag tror ingen vill förknippas med dig.
    Enduro kanske är något du kan prova på så du får fokus på något annat än att vara otrevlig.
    Vanligtvis är de flesta vänliga människor trevliga i dina trakter. Funderar på att köpa något där vid kusten, har du något tips?

    1. Visst är det spännande att det kommer ett gäng hit, i syfte att spy stt hat över en person på hans personliga blogg. När de får mothugg, så blir de ledsna och spelar offer för svin som hatar. Vi bör kanske komma ihåg vilka som kom hit av hat och vilka som började skriva här motiverat av hat.

     1. Kritik är inte ”hat” . Men det passar ibland att ta till hatordet. Om Täppas inte tål kritik tror jag knappast att han skulle ha ett kommentarsfält. Dessutom förstår jag att du skulle önska att kommentarsfältet bara vore fyllt med lismande ja-sägare men usch vad tråkigt.
       

    1. Jag pekade också på verkliga fakta, vilket han inte bekymrade sig om. Han öppnade dörren och får då tåla det. Ger man sig in i leken vettu.
      
     Jag klistrar inte etiketter på honom, jag spekulerade om han ofta talar om saker han inte vet något om, vilket inte är samma sak. Det är en härskarteknik och det är fult, jag vet. Men det är inte samma sak. Du har uppvisat problem med jämförelser förut och du har inte blivit bättre på dem.

    2. Nej, Kristian, det är inte bara kritik här, det du skriver kan med lite god vilja kallas kritik. Men du ger inte enbart kritik du heller, faktum är att de flesta inläggen inte handlar om hur Täppas kan förbättra sitt radioprogram.

     Nja, de du ivrigt försvarar, monokultursträvarna, de vill ha det likriktat.

 14. Jaa denna Vilks verkar vara en idiot, vi har diskuterat han på jobbet och undrat om han är frisk ? varför jävlas med muslimer? vad är han ute efter? publicitet ? Ja det har han fått ska vi tycka han är duktig då? Om jag provocerar någon och säger stillsamt att det är ett konstprojekt så kan jag klara mig undan då? ähh med sunt förnuft så är det idiotiskt. respektera varandras religon men kritisera gärna men på ett respektfullt sätt.

 15. Stackars lille Täppas som var rädd för mötet på jobbet. Du som brukar vara stor och stöddig i käften, håna och förnedra andra.
  Du borde fått sparken för länge sedan. Sådana som du skall inte finnas i offentligheten
    

 16. Jaha brukar inte försvara någon i spalterna men Linnea Skog kanske är vad vi ska lyssna på i etern. Vad har DU att komma med som gör att vi lyssnar och tänker? Eller vad det bara ett påhopp så att du kan känna dig lite bättre?

 17. Det var värst! Här har man varit utrikes i 16 dagar och det är katastrof i Sverige:-). Läste tidningen i morse (torsdag) och frågade maken vad som står på? Bett honom kasta alla så jag slipper skräpet men onsdagens hade han sparat så jag läste DNs ledare. Jajaja, smart som jag är förstår jag precis vad du menar;-) men förstår också känslan när det blir en riksnyhet och den viktigaste i landet, en ”konstig” upplevelse antar jag (jag försöker vara rolig också). Och tänk, när jag återkommer hit så kommer känslan: så trist Sverige är på många sätt, ansträngt, tråkigt, räddhågat, humorlöst, charmlöst, tämligen empatilöst och så har vi fått ny migrationsminister också ser jag:-).

 18. Hej Täppas! Hade skrivit en otroligt insiktsfull kommentar och jag såg den sist som den 51:a men sen försvann den, konstigt;-), men så kan det bli i konstiga projekt;-), har i alla fall återvänt till Svea Rike efter utrikesvistelse i 16 dagar och blev helt skrämd av att Sverige vänts upp och ned under tiden:-). Förstår precis vad du menar men förstår det känns konstigt! att bli en riksangelägenhet och analyserad på ledarplats omgående. Men det ordnar sig, är lite Glada Hudik över det…du förstår säkert den långsökta jämförelsen:-). Imorgon är en ny dag, då har det kanske hänt något annat:-).
   

 19. FÖRSLAG: VI KAN ALLA LÄGGA NER DISKUSSIONEN PÅ DENNA BLOGG. DET BÖRJAR BLI RUNDGÅNG. KANSKE BÄTTRE ATT TRÄFFAS PÅ GÄRDET OCH SLUTFÖRA SAMTALET. VAR OCH EN VÄLJER VAPEN. JAG VÄLJER ORDET, NÅGON ANNAN KANSKE VÄLJER VÄRJAN.

  1. Om du använder ordet blir det overkill. Betänk att den intellektuellaste kritikern av Täppas i denna tråd skriver för svenska Golf Digest. Vittnar om nivån på Täppas kritiker och vittnar även om hur mycket de repressenterar etablissemanget.

   1. Dom flesta man diskuterar islam och yttrandefrihet med rycker olyckligtvis oftast i rasistkortet i brist på argument, och med det stigmatiserar hela samtalet.

    Känns inte värt att ta sig till gärdet för att höra samma gamla visa igen.

    Men om du inte känner för att diskutera mer så sluta skriv.

    Kram

     

    1. Eva, sök upp ett annat Forum än denna Blogg. Vi har nog olika agenda du och jag.

     1. Haha, härligt! Jag har ingen agen alls.

      Jag tror Täppas körde ett litet Pr-trick.

      Och varför ska jag byta forum för att du inte delar min åsikt? 

      Kul ändå att se att Herr Täpp har en liten skara anhängare som också inte gillar att någon”läs Vilks” slår ett slag för yttrandefriheten.

     2. Eva, Eva, Eva. Ditt första inlägg här gick ut på att försöka tysta en av dig misshaglig person, du lovade att arbeta aktivt för att se till att han tystades. Sluta tala om yttrandefrihet, för det tycker du inte alls om. Det blir bara pinsamt när du uppvisar sådan intellektuell ohederlighet.

 20. Hej på dej Täppas det är Robban från Jättendal som skriver. Jag tycker P1 är bäst när du medverkar , du är en intressant person som har åsikter kring saker och ting . Dessutom för du fram dom på ett sett som för mej är som ljuv musik . jag delar inte allt som du skriver eller pratar om , men vad gör det ? För att det skall ske en förändring så måste det finnas två eller flera åsikter som skall vägas mot varandra.
  Det jag menar egentligen är att det är tur att det finns människor som dej Täppas som vågar ha egna åsikter och eget tänkande . Jag är stolt att du kommer till oss i Jättendal då och då . Hej hej från Robban.

 21. Där fick du för att DU inte försvarar yttrandefriheten. Synd att du inte blev avstängd längre – det hade de flesta andra blivit om de sagt något som kritiserade invandringspolitiken.

 22. Citat ”och så har vi fått ny migrationsminister också ser jag:-).” Jag skruvar lite olustigt på mig. Menar hon mig fru Monika?
  Hade gärna haft en migrationsministers lön, men tycker förövrigt att man inte behöver vara så välstädad i huvet som en minister är för att med sunt förnuft tycka att man inte ska håna andras religoner. Jo Sverige lämmnar mycket över att önska men undrar om vi inte varit lyckligare som folk om vi varit katoliker? Alla katolska länder jag varit i har jag trivts mycket bättre än i Sverige och jaa jag ska flytta från denna jämmerdal nån gång..

 23. Affekt eller inte, det var då verkligen inget ”övertramp”. Kritik framförd i debatt bör ju vara just kritisk men framförallt vass. Det finns inga obestridliga argument förutom logik, allt annat är affekt eller åtminstone personligt färgat. ”Västerländsk objektivitet” och annat tokstolleri till exempel. (Som att det öht skulle vara möjligt för nån framföra något fullgott ”objektivt”.)
   
  Tack för ett uppfriskande inlägg i debatten Täppas, jag håller tummarne för att du får ha en fin, om än påtvingad, semester!
   
   
   

 24. Citat ”och så har vi fått ny migrationsminister också ser jag:-).” Jag skruvar lite olustigt på mig. Menar fru Monica hon mig ?Jag hade gärna haft en ministerlön men tycker inte man ska behöva vara så välstädad i huvudet som en minister för med sunt förnuft inse att man inte ska häckla andras religon. Lågt i tak här som Du märker och undrar om inte det hade varit bättre om vi hade varit katoliker här i Sverige? Jag har iallafall trivts bättre i alla katolska länder jag varit i. Jaa jag ska lämmna denna jämmerdal så snart jag kan 🙂

 25. Endurokungen (vilket pajasnamn) och Martin beter sig som det berömda ungdomsförbundet i 30-talets Tyskland. Det handlar om att skrämma Eva och vi andra som har mod att kritisera Täppas. Dessa två obehagliga typer jagar i flock som två hungriga och desperata hyenor, vilket de kanske också är. För övrigt: Det roligaste med Täppas nya dundertabbe är att han från och med nu kommer att ha allas ögon på sig. Minsta lilla överträdelse kommer att leda till nya anmälningar och det behövs inte mycket till studielån för att konstatera att Täbbas dagar som programledare i svensk riksradio är räknade. Förtroendekapitalet hos SR är så att säga förbrukat. Den dag hans anställningsavtal på SR upphör kommer hela Hälsingland att fira ordentligt och hela riket kommer att bli en obsolet hippieröst fattigare vilket inte kan ses som en förlust.   

  1. Nu är du här och pratar om saker du inte vet något om. Samtidigt som du försöker klistra lite etiketter på dina motståndare. Du illustrerar min poäng verkligt fint och gör att min fula spekulation om dig inte alls är en ful spekulation, utan dagens sanning, du talar ofta om saker du inte vet något om och det är tämligen väl bevisat nu. Tack.
    
   Sen ger ditt inlägg ett visst obehag och man börjar undra om det inte är dags att Täppas får just SÄPO beskydd.

   1. Ja du herr Nils Nilsson, jag trodde du hade lagt ner. Man kan undra vems intressen du går. Du försöker att få några av oss förstår vad det handlar om ur balans. Men du skall veta att det rinner bara av oss som har lite innanför pannbenet.

    Man behöver inte vara modig för att kritisera en person men man behöver inte bete sig primitivt. Jag tror inte att du är så modig utan en person som gömmer sig bakom bloggar som dessa. 

    Ps. tycker du att ”endurokungen” är ett pajasnamn. Ditt problem inte mitt, något du for stå ut med i din kanske övriga missär.  

    1. Verkligen inte lagt ner, varför skulle jag ha gjort det? Gör det själv. Detta ställe har potential att bli min nya favoritblogg.

     1. Jag gör ingen vana av att mata troll, så det kommer inte bli regelbunden utspisning här. Så det blir nog inte så länge den håller sig som din favorit. Ibland har man dock ett par timmar att slå ihjäl.

 26. Stackars lille Täppas som var rädd för mötet på jobbet. Du som brukar vara stor och stöddig i käften,håna och förnedra andra.
  Du borde fått sprken för länge sedan. Sådana som du borde inte finns i offentligheten.

 27. Herr Nils Nilsson, denna blogg är nog för intelektell för dig. Du håller en lite för lång nivå men om du höjer den till en trevligare nivå så är du kanske välkommen.
  Tror inte din ip- adress är blockerad, ännu. Sätt nu på dubbdäcken och sluta sladda omkring

  1. Jaså, hotar du med att spärra min IP-adress nu? Har du alltså tillgång till de funktionerna? Är det du som är Täppas eller driver du den här sajten som en diktator som själv bestämmer vilka åsikter som ska tillåtas?

   Hahaha, ”intelektell”? Vad är det för något? Släng dig inte med termer du inte behärskar, eller ens kan stava till för den delen, är mitt råd. Kanske ska du åka lite mer töntmoped så du för känna dig mer som en ”kung” i stället. Jag skrattar fortfarande åt ditt senaste svar, tack för det, det gjorde min dag :))

   Under tiden fortsätter jag att påminna alla som vill lyssna plus många fler om Täppas önskan om stormning av konstnärers bostäder och hans ovilja att bidra med skattemedel till vår gemensamma tanke om lag och ordning. Det är inte förenligt att uttala sig så om man företräder public service nämligen. Men den tanken kanske är för INTELLEKTUELL för dig? Hahahaha!!!

   Snälla svara snabbt så jag kan fortsätta skratta!

 28. Linnea Skog, du med flera som smutsar ner denna Blogg verkar vara en elak människa. Ingår du i ett nätverk som har något mål? eller? Vad vill du uppnå i din troliga firgida ensamhet?
  Som du ser så visar jag en elak sida men det är troligen något som passar dig.
  Du känner inte personen bakom den du är elak mot och det är därför jag tycker så illa om dig utan att känna dig.   

 29. Nu jävlar är Linnea Skog onykter, hon vet att hon är förbannad på Täppas men hon kan inte skriva ikväll så hon kopierar vad hon sagt förut och går och lägger sig med ett leende…hehe

 30. Apropå ingenting så var Ulf Lundell hos Skvalan ikväll och sa att han är en social katastrof och det kan jag intyga personligen.
  Har aldrig träffat han men haft mailkontakt med honom för flera år sedan och det var mycket lustigt, försökte hålla ett samtal uppe men han var ganska lustig. Efter detta la han ner sin hemsida och sa i media att han inte orkar prata med sina fans.
  Nu har jag inte varit hans fan så jag tog inte åt mig. Men konstig människa är bara förnammnet. Snacka om att sätta sig själv på piedestal. Ja men det var en annan historia…
   
   
   

 31. Pingback: » Mot nya höjder

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.