”RING P1” = SOLARIUM FÖR TROLL

Fredag i ”Ring P1”-studion och Hagabagaren levererar en kartong med Tomtebakelser så fulla av fett, kolhydrater och socker att de enligt vilken hälsoguru som helst, måste betraktas som rena döden.

”Vad är att vara Svensk?” undrar jag i öppningspratan och Björn Häger twittrar omgående en besvärjelse mot frågan i sig. Jag undrar om han inte har den fin-fina Liveralens Beröringsskräck?

Vår linje är, och där är producent Lotte Nord och jag rörande överens: Finns det Troll ska dessa fram och belysas med solsken.

Det betyder INTE att vi spelar bollen på de främlingsfientligas planhalva. Det är, tror vi, så att Trollen spricker under en generöst varm sol. Sopar man dem under mattan ligger de bara där, jäser, putsar på sina martyrkronor och tycker synd om sig själva.

Ingen toknasse ringde i dag och en vecka som började rätt mörkt och hatiskt slutade med en massa tolerant humanism.Det blev så klokt och bra att jag i postpubertal upprorsanda fick lust att gå ut i skogen och kasta lite Nickel-Kadmium-batterier.

Tok heller. Sitter på tåget på väg till Stockholm för att fira helg och på måndag hörs vi åter i etern.

Ur dagens e-postskörd

Brev 1 från Rojne Olofsson:

Du undanhåller viktig information satans svenskfientliga glasögonorm 🙂 Du verkar då vara den där sorten som medvetet trycker på för ett folkmord av vita barn!

Brev 2 från Rickard Vårhed:

För det civilkurage du har och står upp för någorlunda mänskliga värderingar i dagens fega och kalla klimat!!

Med vänliga hälsningar

Lyssna: Ring P1! 20121214 09:30

2 tankar om ””RING P1” = SOLARIUM FÖR TROLL”

    1. Ingen Fara Anna!
      Dina rullrån och alfs-struvor är rena hälsokosten, i alla fall för själen. Kroppen tar träningen hand om. En vecka ”Ring P1” till och varje dag levererar Hagabagaren en godsak. Det börjar rent dramaturgiskt med rätt okomplicerade kanelbullar på måndagen, ökar under veckan och slutar på fredagen i rena bakelseorgier. Rullrån och struvor behåller jag själv för några förmåner behöver en programledare även i ett samhälle så demokratiskt som vårat.
      Hej från
      Täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.