DEN TREDJE TESTIKELN

Var är långkalsonger, öronlappar och schal? Det är bara -2 men jag huttrar som en vildhund just hemkommen från Indien.

Allt är så välbekant, öststatarna som står och hostar i gången under T-banan och gångbron längs Riddarfjärden är knottrig av isknölar. Vardag och det gör inte ont.

Sitter i roddmaskinen på gymmet. Stockdum Housemusik, svetten rinner och tankarna rör sig sävligt. Tänker på någon vecka före jul när jag tränade med Maria på ”Kulturstjärnan” i Gnarp. Arlindo, hennes svåger och han som sköter stället, satt och kollade på en betydelsefull damhandbollmatch.

”Ja där är det ju många bollar på planen” sa jag och ångrade mig genast. Den där typen av gubbiga skämt var det min pappa som jämt strödde omkring sig. Inte jag. Hatar mig själv några ögonblick men Arlindo säger:

”Det är lika många bollar på planen när män spelar.”

Sant, och i morse när jag lyssnade på ”Morgonpasset i P3” intervjuade de en expert på nikotinberoende. Hon kallade fenomenet med män som har en fet prilla under läppen för ”Den tredje testikeln”.

De tyngsta snusarna jag känner är unga kvinnor, sisådär en 30+ och vad ska man då kalla deras bulle under läppen?

H ringer från Indien när jag är i omklädningsrummet. Det är kväll och +30. Jag minns hur det var och det var skönt men nu är nu och jag ska nu ta på mig alla kläder, gå hem och laga Spaghetti med Köttfärssås.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.