BOKKVÄLL I SUNDSVALL

”Bokhandlaren i Kabul” (Åsne Seierstad) har nog sina förtjänster men själv föredrar jag Bokhandlaren i Sundsvall: Lennart Bergström på Bokia vid Vängåvan.

Stenstaden håller på att nedsänkas i en kylig februarikväll när Maria och jag kommer spatserande och utanför Bokia fladdrar Marschaller.

Om fler bokhandlare var lika påhittiga som Lennart skulle Bokbranschen inte krisa.

En varm applåd möter när vi kliver innanför dörren. En 50-60 personer är samlade och ämnet för kvällen är min nya bok. Det är första gången jag är ute och pratar om den och jag är lite spänd.

Får en björnkram av Lennart och stresspåslaget släpper. jag är bland vänner och 1,5 timme går fort. Sedan är det dags för fika och signering.

En fin kväll och jag känner på mig att det kommer att gå bra med den här nya boken. I och med den har jag slutat att harva runt i min egen navel och återvänt till berättarglädjen.


8 tankar om ”BOKKVÄLL I SUNDSVALL”

  1. Grattis Täppas, ut och däng väska nu. Det finns många bokhandlare på vägen upp till Edsåsdalen. Varför inte i Åre. Jullan kan ju gör marknadsföringensdelen. Skit i skidorna, ut och sälj. Boken är en färskvara, om man inte heter Kafka men det vet du säkert.
    Läser själv just nu ”Mannen som föll i Glömska” av Mia Ajvide, lite annorlunda men mycket läsvärd.

  2. Det där ser jättetrevligt ut, grattis och hoppas du blir stenrik nu:-)), ska tipsa biblioteken om dig, det är rätt trevliga tillställningar de också med väldigt intresserade åhörare.

      1. Rik?! Ja men inte på pengar.
        Och du: Kan man sätta in Kärlek på banken?

        Ska fundera på detta med en Bokdrive i Jämtland.

        Hej från
        täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.