GLÖGG OCH BRONS DEN 1:A DECEMBER

Tjofaderittan vad det var kul på vernissagen. Människor kom i en lagom  strid ström, ”Galleri Liten täppa”-lokalen är endast 13 kvm, och trängseln var trivsam.

Först kom paret Nesser, de beställde ett Fågelbad  i brons, och vips stod Ludvig Rasmusson och pratade Shanghai med Jullan. Håkan menade att man inte ser solen för alla luftföroreningar i den staden medan Ludvig hävdade att atmosfären där är alla tiders. Imorgon får  Jullan bedöma detta på ort och ställe. Nicke och Nina Reutercrona, Kristin Silkeberg och Harold Kajser, PT-Peter, Christer H. med  återfunna kärleken Rose-Marie. Samuel och Susanne Fröhler, Frank Hemgren och Anna, Urban, Bimarkarna och Ulf Hannerz.

Mitt i röran låg Sabina Fornhems hund Leia och nosade obekymrat på Björn Gunnarssons skor allt medan Sabina smuttade själv  på varm glögg och slängde käft med Samuel. Magdalena och Martin. Fru Böhme med Anders och Grete. Jo och så Helene von Bahr  och Hasse Lindroth, och som gubben i lådan och long lost friend: Per-Julius Kronberg. And of course my special Darling Paula X. Med många fler.

Jag vet inte hur många gånger jag förklarade, stolt som en tupp,  hur det går till när mina Bronsföremål kommer till och efter att ha varit social i så många timmar och pratat så mycket är tungan torr som på en papegoja, hjärnan tom och själen harmonisk. H, som har en enastående simultankapacitet, kokade samtidigt som hon glammade med besökarna, en läcker Kycklingsoppa som belöning efter dagens värv.

IMG_5460 IMG_5472 IMG_5486 IMG_5489 IMG_5494 IMG_5500 IMG_5504 IMG_5511 IMG_5520 IMG_5539 IMG_5542

IMG_5557

6 tankar om ”GLÖGG OCH BRONS DEN 1:A DECEMBER”

  1. Tjofaderittan och grattis! Verkar ha varit en toppendag. Jag är så nyfiken på dina verk som ser fantastiska ut på bild.

  2. Tack för en trevlig eftermiddag. Det var trevligt att få slänga käft med dina gäster. Hoppas nu att du fick sälja allt. Ser nu fram emot att se mig, Rosemary och Jullan på första sidan i Damernas Värld.//Christer

    1. Leo! Vilken örnblick. Trots att reklamtexten för din lastbil sitter på ryggen noterar du att t-shirten kommer från dig men hur skulle det vara om du tog dig en närmare titt på bronset?
      Hej från Täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.