DET ÄR INTE RYSSEN UTAN RÖRMOKAREN SOM KOMMER

  Rörmokaren kommer. Han kommer aningen tidigare än han sagt men det är väldigt mycket bättre än att komma sent, eller i värsta fall, att aldrig komma.

  Emil, från  TS Rör i Gnarp, löser lugnt och metodiskt de krånglande rören, den läckande Hydroforen och ett antal   stopp. Det går fort och han städar efter sig. Det är fantastiskt.

  Vår förra rörmokare, tyvärr avliden, vankade genom rummen och slog liksom  slumpvis  på elementen med en skiftnyckel allt medan han mumlade ramsor på en obegriplig dialekt. Allt var mycket gåtfullt och det kändes ibland som om våra rör sträckte sig genom Andevärlden.

  Emil är mer vetenskaplig.

  Nu är det bara att bära ut en korgstol till postlådan och se om fakturan kommer innan trekaffet.

  Hör på radion, medan jag kokar torsk åt Rufus, kan man skämma bort en katt?, att många är sugna på att skruva fast Kryssningsrobotar på JAS-planen.

  Kan man koppla rysskräcken till bildningsförakt då inte många är lika klåfingriga när det gäller att ge Skolan utökade resurser?

  Hör att artisterna till Stockholm Music & Art på Skeppsholmen är klara. De kommer att komma och Neil Young  från Canada må vara lite korkad, om man får tro hans memoarer, men han spelar som en Gud och kan det vara sant att Richard Thompson från England också kommer?!.

  Nynnar på den senares låt ”Dad’s (slang för Baghdad) Gonna Kill Me”.

 

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.