ALMEDALEN LIVE

Regnet öser ned över Visby, planet är nära att halka av landningsbanan, kliver, det första steget på Gotland, i en vattenpöl.

Alla som delar ut gratisparaplyer med partisymboler är som bortblåsta.

Felix och jag i Visby

Himlen drar efter andan, håller in skvalandet och svalorna flyger nära skosulorna när Felix och jag går för att lyssna på Stefan Löfvén. Det är nästan Rockkonsertstämning men han är ingen entusiasmerandefilosofisk idéspruta  utan mer en som står vid en stor burk Jordgubbssylt och skyfflar hejvilt.

Jag och Löfvén

I morgon blir det promenad till SR Gotland och direktsändning av ”Ring P1” följt av ett seminarium anordnat av Landstinget i Gävleborgs Län.

Middag: Gratissnittar och Ramlösa. Och snälla någon, skaka fram ett paraply!

2 tankar om ”ALMEDALEN LIVE”

 1. hej Täppas, jag tror regn i juni är lättare att ta än snöstorm i januari som vi hade när vi flyttade till Visby 1987.
  Idag var det lite sting i Ring P1, damen blev lite sur. Jag hade väntat mig något samtal angående SD och personens lögn angående sitt förflutna som bla Aftonbladet har gjort till något stort. Ringde ingen?

  Jag, som är fjärran från att sympatisera med SD men tycker att det är tämligen oväsentligt vad en person gjorde för 15 år sedan. Han har säkert ågren för det som hände och känner skam och vill dölja det för offentligheten.

  För att nu Aftonbladet skall visa sig lite objektiva så borde dom gå igenom varje förtroendevald person och se vilka som ha varit i straffregistret. Risken är då att vi måste lägga ut myndighetsutövningen på entreprenad.
  Jag börjar bli en sur gubbe på denna pajkastning som pågår, om nu Aftonbladet och S står för något progressivt så borde dom jobba i nuet och för framtiden.
  Vad skall jag rösta på i september? ett svårt val.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.