VÅRLEDIGT

  Det luktar liksom äckelgott av tinat ensilage och jag går fel i korsningen  mellan G:a RIKS 13 och Mellanfjärdsvägen. Så pass fel att Lars-Göran Vannberg, dalgångens Jussi Björling  kommer ut och ställer mig i rätt riktning.

 Att gå fel kan också vara att gå rätt för han underrättar mig om vårfåglar som Talgoxar och Blåmesar. Tack!

  I och med detta tar bloggen i stort sett semester under ett par veckor. Webbmästare Hans är någonstans i Thailand och bitr. webbmästare Jullan är i Australien, eller har hon kommit iväg till Nya Zeeland?

 Rätt eller fel: Själv går jag vidare i en vår som luktar allt mer lovande.

 Vi hörs, snart.

3 tankar om ”VÅRLEDIGT”

  1. Hej! Jaha då får jag hoppas du har det härligt på din semester och att du hör fler fåglar än talgoxe och blåmes! Benny Andersson har gjort en CD-skiva med ca 300 arter som sjunger. Och så är det en barnröst (gulligt) som presenterar fåglarna. Jag har den och lyssnar nån gång då och då på de olika fåglarna. På onsdag ska jag o en kompis (Måd) till Sundsvall bara för att det är kul. Då ska jag kolla efter din bok!
    Hejdå min trevlige vän!
    Ulla H

  2. Det finns ju nagra hyfsade datorer pa hotellet och Tappas kan nog inte halla sig fran att skriva sa det kommer nog att dyka upp lite text aven medans jag ar i Thailand

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.