INTE MYCKET ATT SKRIVA HEM OCH BERÄTTA OM

När Engelsmannen, han som driver ”Coffee Temple”, coolaste kaféet någonsin, ställer fram den andra Cappuccinon, den som avrundar en frukost bestående av  omelett med skinka, ost och, lök  tomater samt en Bruschetta, fenomenal med lite koriander, färskpressad juice och förstås Toast, spelar de Captain Beefhearts ”Observatory Crest”.

Senare på stranden, sedan fruktkvinnan sjungit sina fruktramsor, lägger sig en vildhund under min solstol och snarkar. Vi är alla lite trötta, det är +31,  och det är ju inte mycket att skriva hem och berätta om.

En tanke om ”INTE MYCKET ATT SKRIVA HEM OCH BERÄTTA OM”

  1. Sol, hav, musik, strand – allt det där låter så härligt i mina öron!
    Visserligen är det ljusare här hemma nu se all snön kom , men det är väldigt kallt. Fast det är väl mest vanligt som det ska i januari. Vila o njut i den exotiska miljön ni befinner er i! Förresten det är väl mycket olika dofter överallt? Kryddofter tex. Vinterhälsningar från Ulla

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.