DET TILLGÄNGLIGA LIVET

Somliga gnäller, jösses Amalia, många äter gnäll till frukost, lunch, middag för att till slut somna med gnäll, att de bara orkar, på att det t.ex. finns för många Myndigheter. När Myndigheten för Tillgänglighet ber mig komma till deras Frukostseminarium i Göteborg, jag älskar Tillgänglighet,  kommer jag som ett skott.

Det är de som gör att jag kan ladda ned över 80.000 böcker plus en massa tidningar i min telefon varpå en syntetisk röst läser det jag vill ha uppläst. Det är det goda samhället, det som det är värt att betala skatt till. Inga Panamakonton, tack.

Efter en stadig hotellfrukost kommer Victoria och hämtar mig, luften är mild, en spårvagn gnisslar förbi  och i gathörnen står göteborgare och säger roliga saker till varandra.

Janne och jag
Janne och jag

GD:n för Myndigheten presenterar mig och  sedan pratar jag så det löddrar. Efteråt blir det mingel och flera bekanta dyker upp, bland annat Janne J och honom har jag nog inte träffat sedan ”Gubbslemgate” på Grävtillställningen som slutade med skandal. Det var just här på Mässan vid Gothia Towers. På kvällen dansade vi ringdans och hade hur kul som helst. Det var till den där låten som går: ”You gotta move like Jagger, move like Jagger”.

Klart allt ska vara tillgängligt.

En tanke om ”DET TILLGÄNGLIGA LIVET”

  1. Heja Täppas!
    Bra skrivet om viktiga saker! Du är rolig dessutom, din humor passar mig!
    Ulla H

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.