ADONISVÄGEN ÄR INGET FÖR VEKLINGAR

Aphrodite beach hotel är mycket speciellt. Ett ljuvligt pensionat för knasbollar, fågelskådare och vandringstokiga, som Maria och jag. Tänker på filmen ”Euphoria”, om en dödsklinik, och någonstans skymtar ”Newer let me go” av Ishiguro, om kloner som föds upp till att bli organdonatorer. Allt indränkt i ”Faulty towers”.

Den där Tysken, han som sitter vid brasan, säljer ”Lymfdränage” för 30 Euro och han utövar också något som kallas ”Lojloj”. En klockren skojare om du frågar mig men Gregoria, som driver stället skapar plats för okonventionellt mys. Dessutom är maten fullständigt fantastisk.

Vi sätter iväg längs ”The Adonis trail” och den är inget för veklingar. Jösses vilka steniga branter och överallt driver flockar av Getter och Får.

Enligt Appen Hälsa i iPhonen går vi denna dag 16.562 steg, 10,8 km och det under 49 våningars nivåskillnad.

Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta upp min keps men tror att jag väljer en grillad fisk och Greksallad.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.