NAKEN SOM EN PSALM

Det är inte det att Felix och jag är galna i Per Hagman, för några veckor sedan lyssnade vi på honom och Fredrik Strage på Södra Teatern, men, det är klart att när Per har boksläpparparty så går vi dit.

Det hela går av stapeln på ”Tranan” vid Odenplan och det är full rulle, stimmigt och tjohej, när Felix, Cornelia och jag släntrar in. Julklappen till Felix är given och det är kul att ge honom ”Naken som en psalm”. En skaplig lunta tjock som en coffeetablebok.

Per är på strålande humör och skriver en stilig dedikation i boken.

Vi går vidare till ”Churchill Arms”, en Pub i bästa Engelsk stil, och, för första gången i mitt liv ska jag få äta ”Fish & Chips” Det visar sig vara en bastant historia och medan Cornelia återvänder hem följer Felix mig, vi måste skaka ned maten, hela vägen hem till Gamla Stan.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.