NAMNGIVNINGSKALAS FÖR MAJLIS

Det är ett slösande vackert, på gränsen till otroligt, härligt väder när Namngivningskalaset för Majlis går av stapeln. Västanåfallet brusar i bakgrunden och människor i lättaste sommarkläder sorlar omkring. Det visar sig att Västanåfallet är TullaMaja och Antons smultronställe.

Ceremonin är enkel och gripande och fikat är formidabelt. Felix lägger för mig Pannacottor, några med hjortron medan andra lurar under hallon. En Kolakaka med en glasyr, Antons mamma har gjort den, skickar Karin Lönnå och jag direkt till himlen.

Gullar med Jullan och slänger käft med hennes Brittiske Charlie.

Anton, en av hans bröder och Märta-Lis kille spelar och sjunger ”Here comes the sun”.

Det kan inte bli vättre.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.