FÖR RING P1 I TIDEN

Med en kuslig känsla av att ingenting viktigt har hänt, i alla fall vad gäller nyhetsrapporteringen, anländer jag denna morgon till Sveriges Radio i Sundsvall för att sända ”Ring P1” Och vad värre är: Fikabrödsleveransen från Hagabagarn är försvunnen. Tungt. Det känns som att stå upp till midjan i stinkande dy.

Vem eller vilka sitter därute i kontorslandskapet med en ring av Wienerbrödssmulor runt sina munnar?

Har ett allvarligt snack med Lotte. Även Ove är bekymrad.

Sedan händer saker slag i slag. Det går upp för mig att Prinsessan Estelle döps denna dag och monarkister är i luven på republikaner så det står härliga till. Dessutom är det fotbollsmatch mellan den borgerliga alliansen och oppositionen men SD får inte vara med. Frågan om månggifte puttrar på.

Det blir ett ganska rivigt program och det droppar in många mail. Några finner min programledarinsats mycket hedervärd medan någon annan undrar om jag inte är nykter och typ, saknar hjärnceller.

Plötsligt kommer Sofia in med vårt försvunna fikabröd. En omdömesgill och ansvarstagande person hade ställt kartongen, för det var just en sådan det var, i kylskåpet.

Innehåll: Stjärtrosa Prinsessbakelser!

 

Toppar denna lyckosamma förmiddag, timmar då jag pendlat mellan förtvivlan och hopp, med ett besök Hos Alberto på burritos.nu i korsningen Nybrogatan/Trädgårdsgatan downtown Sundsvall. Koriander, räkor, smält ost, bönor och dressing med rostad lök.

Prinsessbakelserna ihögsta hugg, tekniker Ove Jönsson, slussarna Matilda Jansson och Anna Merveto, jag och producenten Lotte Nord

En tanke om ”FÖR RING P1 I TIDEN”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.