ÄNTLIGEN

”Den är snygg” säger Greven när jag tvingar honom att för en sekund titta upp från ”League of Legends”  på dataskärmen och kasta ett öga på min alldeles väldigt färska bok. Den har just trillat in genom brevinkastet och jag är alldeles konfys.

Jag med nya boken

Greven har annars mycket att stå i just nu. Överst på hans lista, förutom att spela ”LoL” är att skaffa en PRAO-plats. Han rycker upp dörren till Affärer, Caféer och Hamburgergrillar. Ingen visar någon entusiasm inför tanken på att få en testosteronboostad 15-åring på halsen.

Själv är jag så glad över boken, Lennart på Bokia i Sundsvall ordnar en tillställning 20/2 och de har redan hört av sig från bokhandeln i Laholm. Klart jag vill åka till Laholm den 20/3!

Boken kan med fördel beställas från www.bakhall.com

5 tankar om ”ÄNTLIGEN”

  1. Hej Täppas!
    Det låter spännande med din nya bok, och jag undrar vad det är för stuk? En politisk deckare, eller något dokumentärt? Jag tänker köpa den i vilket fall, men jag är ju nyfiken.
    Jag håller tummarna för att den recenseras och tas emot på bästa sätt, och att den får gott om uppmärksamhet. Lycka till!
    MVH, Magnus

    1. Hej och tack för välgångsönskningen!
      Boken liknar, enligt min fru, inget annat. Det är en äventyrsberättelse och de som läst säger att den är väldigt kul. Kanske behöver man en viss sorts humor, lite sjuk kanske, för att uppskatta den. Men läs, vetja, och säg vad du tycker!

      Hej från
      täppas

  2. Grattis eller vad man säger när nån har skrivit en bok:-), vad spännande! Kan inte du besöka bibliotek och berätta om ditt liv och författarskap som många gör idag eller är det för mycket krångel med det att ta sig ut i obygden? De kvällarna är väldigt populära annars, blir fullsatta direkt, Har varit på en del, ingen nämnd och ingen glömd, men en som skriver bra kunde knappt prata, men du kan ju bådadera:-).
    Kunde inte Greven få praoplats på någon veckotidning eller så, pyssla lite och skriva ihop något om sina funderingar. Han kan fråga tycker jag. Ha det bra!

    1. Tack, och, visst Monica, jag pratar gärna på Bibliotek eller dylikt. Inget besvär, bara kul.
      Men Greven på en Veckotidning. Den lille rackaren är inte särskilt imponerad av Mediavärlden. Han vill gå sin egen väg.

      Skön helg önskar
      Täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.