POLLINERING SAMT TVÅBENT ÅSNA

Under promenaden stöter jag ihop med en kvinna som står och pratar med Maria, hon som är gängad med Polis-Hans, och när jag frågar Marias väninna om hon också rider, vilket Maria gör, så svarar hon:

”Ja men bara en tvåbent Åsna.”

Skulle den nyligen i Äktenskapet ingångna Madeleine svara så om hon fick denna fråga av den Europeiska Skvallerpressen? Förmodligen inte. Dessutom har jag hört att den där O’Neill  ser lite sur ut. Ut och rid, vetja.

Greven på studsmattan

När Greven återkommer från nattens Lan sätter vi ihop Studsmattan. Det är, som Palle brukar säga, ingen vanlig Studsmatta utan en ”Jump King”. Greven åläggs att motionera på Studsmattan om han tänker Lana ännu en stillasittande natt.

Frösådd

H sätter frön, Sockerärtor, Sallad och Ringblommor. Jag lägger mig i Hängmattan och inrullad som en Fjärilspuppa hänger jag under Äppelträdet och hör, som en ljuvlig Symfoni, tusentals Insekter Pollinera Äppelblom för Glatta Livet. Somnar, vaggad till sömns av en len vind som luktar Hö och Syrén.

I hängmattan

Snart anländer Stanley från Delsbo och med sig kommer han enligt uppgift att ha tre av mina Bronsgrejor. Dessa har han färdigställt med Ciselering och Patinering samt monterat på Stensocklar.

2 tankar om ”POLLINERING SAMT TVÅBENT ÅSNA”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.