REGISTRERING, PRESSTÖD OCH BLÅBÄRSBULLAR

Vinden nyps när TM och jag kommer till Radiohuset i Sundsvall. Hon går rätt in i Studion och sändningen i P4 över Västernorrland. Jag lägger mig i en soffa, lyssnar på SR och läser DN. Inser att just DN:s framgrävda uppgifter om ett Register som Polisen upprättat om drygt 4 000 Romer kommer att bli dagens Snackis.

Inför sändningSändning

Presstöd till Tidning som inte är speciellt vidsynt när det kommer till andra än Blonda Vikingar är också något att tala om. När jag säger att Tidningen Flamman ber om Proletariatets Diktatur är jag ute och cyklar, ursäkta, och det har ju flutit mycket vatten under broarna sedan VPK tog bort K-et och blev VP.

Finns det idag riktiga Kommunister, Illblåa Högerpartister och är SD:s odiskutabla väljarstöd ett rop efter det, ska vi säga, utpräglade?

Jag och Lotte

Blåbärsbullarna till kaffet smälte på tungan medan vi diskuterade årets Äppelskörd och Lotte bannade mig en smula för mina ”fula” stickrepliker.

Kommer hem till byn och går runt i Vinden. Ylletröja och Tweedkavaj, hålla hårt i kepsen, säkert, men jag älskar när det Blåser.

Lyssna: Presstöd, rasism och registrering av romer

2 tankar om ”REGISTRERING, PRESSTÖD OCH BLÅBÄRSBULLAR”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.