GUBBGOOGLA

Vad var det nu hon hette? Det var hon som spelade med i den där filmen, få se vad var det nu den hette, och motspelaren var ju i vilket fall  den där…. ja men han som var med i den där Franska, eller var det Spanska filmen?

Det var på våren, eller möjligen hösten, jag minns att vi såg den där filmen på Bio, eller hyrde vi en dvd, och när jag tänker närmare efter var det nog vinter eller kanske rent  av sommar.

Hur som helst var väl den där kvinnan gift med, ja vad tusan vad det nu han hette, eller var det en hon? Jo men hon var nog lesbisk. Möjligen var hon hetro men blev lesbisk sedan hon träffat den där Norska, eller var det Isländska kvinnan?

Resonemang som ovan förs inte av limsniffande Zombies utan av helt normala människor.

Fenomenet kallas för att ”Gubbgoogla” och bygger på att ingen har en telefon i handen och aktivt söker svar. Det är snillen spekulerar för hela slanten.

Begreppet introducerades igår vid Nyårsmiddagen av Anna-Clara, Stanley, Thomas, H och jag (samt i viss mån Greven) åt Carpaccio på rå ekologisk oxfilé, saltinbakad vildlax och chokladmousse.

Problemet med raketer, d.v.s. inga raketer, löstes då grannen brände av en sådan  mängd med fyrverkerier  att natthimlen brann i tusen färger. Det luktade krut, kall skog och Nyårsafton.

En tanke om ”GUBBGOOGLA”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.