MINDFUL KEBABTALLRIK

Pete Seeger har vid 94 års ålder flyttat med sin banjo till de himmelska folksångarängderna. Undrar om han fick med sig den där stenen han brukade ha i banjofodralet och som han avsåg att kasta i skallen på dummingar. Pacifist var han knappast och det skulle säkert ha varit hemskt att ha honom som granne men dra på trissor vad han kunde sjunga ”We Shall Overcome”.

Greven, jag och kebab

H är på en Mindfulkurs som handlar om ätande medan Greven och jag går till Jerusalem Kebab i Gåsgränd och slafsar i oss, inte falukorv och stuvade makaroner, utan Sveriges nya nationalrätt: kebabtallrik, och ja tack, med pommes.

4 tankar om ”MINDFUL KEBABTALLRIK”

  1. säkert gott men inte lika gott som min lunch idag, raggmunk med stekt fläsk. Jag gick upp 1,5 kilo men det var det värt.

  2. Här blev det rårakor, fy vad gott det är! Och har och hade vi inte världens mest underbara politiker;-).
    Sonen och du ser ut att ha det bra, han är bra lika dig tycker jag:-) och glad för det ska du vara;-), du var ju väldigt söt som ung:-)

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.