SNÖ OCH TERROR

  Det har snöat hela natten och ett decimetertjockt puder täcker gårdsplanen när Greven, Rufus och jag hoppar in i Klas-Görans pickup. Han kör oss till tågperrongen i Gnarp.

  Vi börjar omgående prata om det alldeles färska terrordådet mot en satirtidning i Paris. Det är extra obehagligt och lätt att bli känslomässig när det handlar om journalister.

”Men” som Klas-Göran säger ”Ingen går säker”.

  När vi sitter på tåget hittar Greven redan en videosekvens där man ser mördarna gå in i byggnaden. 3 000 poliser jagar dem nu och de kommer med all säkerhet vända på varje sten.

  Det kallblodiga mördandet av oskyldiga och obeväpnade människor är svårt att ta in och smälta men det är en sak jag lagt märke till efter alla år med ”Ring P1” och det är att fundamentalister av alla sorter: Politiska, religiösa, elöverkänsliga, hälsofanatiker med flera har ett gemensamt drag och det är att de saknar humor.

Märkt

3 tankar om ”SNÖ OCH TERROR”

    1. Tack vänner!
      Och du Lotta, apropå de där specialskorna du har när du är ute och går, har de broddar infällda i sulan, taggar som kan fällas ut vid behov?
      Om jag inte hade haft broddar, fästade med gummiöglor över mina Jodhpurs, eller hur det nu stavas, hade jag varit en bruten man. Vägarna uppe i Hälsingland var snorhala.
      Hej från Täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.