RADIOVARDAG

Idag är vi färgmatchade” påpekar Lotte Nord, producent denna vecka för ”Ring P1”. Hagabagaren har levererat pinfärska  Biskvier och Ove Jönsson, tekniker, har Falukorv och Stuvade Makaroner i sin matlåda.

Lotte och jag

  Många gubbar blir det i programmet men vad ska vi göra när inte fler kvinnor ringer? Vi har de samtal vi får.

  Ingen ringde, vilket jag trodde de skulle göra, om SJ:s beslut att ersätta snuvade resenärer med endast 25% av de pengar de betalat för en resa som inte fungerat.

  Några ringde om rättsrötan Quick/Bergvall men en fråga som säkert, det känner jag i min vänstra stortån, att leva vidare är att en man med invandrarbakgrund påstod att de 1:a generationens invandrare, som kommit in i samhället och erhållit en ställning, i t.ex. Migrationsverket, är de allra mest arroganta paragrafryttarna. De behandlar den efterkommande invandrarna långsamt och intolerant.

  Hittar TullaMaja under en trappa där hon i avskildhet sitter och läser på i ämnet Kjell Lönnå. Hon har fått i uppdrag att för P4 Riks göra ett program om honom i serien ”Svenska Ikoner”.

  Hon skjutsar mig till Stationen och tåg mot Gnarp via McDonalds drive through. Älskar att sitta i hennes gamla Volvo och äta skräpmat.

  Det är vardag vilket verkligen inte är det sämsta och imorgon gör Lotte, Ove och jag ett nytt ”Ring P1”.

2 tankar om ”RADIOVARDAG”

  1. Jag tycker du är skicklig på att ”manövrera” de olika personerna som ringer!
    Det är säkert inte lätt. Du är bäst av alla radiopratare på ”att ta folk”. Fasicken vad mycket du kan och vad snabbtänkt du är!
    Hej svejs från
    Ulla

  2. Tjena, dra aldrig ut en visdomstand!
    Är det inte så att mannen som tycker att personalen vid MIG är arroganta och är paragrafryttare är den som är en arrogant och stöddig typ.
    Jag upplever alla vid MIG som inte är blekansikten som mycket kunniga och visar empati på alla sätt. Flera av dem har suttit i samma jävla skit och gått igenom detta trauma som barn. Hälsa typen det!
    Jag har talat.
    Tyvärr så har jag stackars jävel drabbats av jobb så jag kan inte lyssna på radio som förr men snart är jag en glad pensionär som kan gå ut och sitta i parken efter 10./Christer.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.